Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

MGC’den Protokol Ziyaretleri

20 Kasım 2018 Salı 09:07
Mehmet Can BULUT
Geride bıraktığımız Cuma günü bir ilk gerçekleşti ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Tarsus protokolünü ziyaret etti.
 
Cemiyet Başkanı Turgay Demirtaş başkanlığında sabah saatlerinde Tarsus’a gelen MGC yöneticileri benim, Ali Kemal Köseoğlu’nun ve Selahattin Özbozkurt’un da katılımıyla ilk olarak Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret etti.
 
Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Şevket Can, çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler verdi. Eşitsizliğe ve ayrımcılığa kesinlikle karşı olduklarını, Tarsus’un en ücra köşesine dahi eşit şekilde hizmet sunmaya büyük özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Şevket Can, “-Gitmediğin yer senin değildir- ‘ mantığıyla hareketle her zaman her yerde olmaya özen gösteriyorum. Belediyemizin sınırlı ekonomik gücüyle büyük işlere imza atmaya devam ediyor kentin sorunlarını önem sırasına göre çözmeye gayret ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra Şelale’de bulunan Has Bahçede haftalık toplantısını yapan Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimi öğleden sonra Kaymakam Yüksel Ünal, Tarsus Emniyet Müdürü Halis Ünal ve Tarsus Jandarma Komutanı Binbaşı Burak Demirtaş’ı makamlarında ziyaret ettiler.
 
Tarsus’ta gerçekleştirdikleri ziyaretlerden sonra değerlendirmede bulunan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş, şunları söyledi:
 
“Yaklaşık 6 aydır görevdeyiz. Göreve gelir gelmez birikmiş sorunları çözmeye çalıştık. Şimdi ise Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni daha yaygın bir hale getirmeye çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bölgemiz için neleri yapabileceğimizi daha net görmeye, sorunların çözümüne katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tarsus protokolünden gördüğümüz sıcak ve samimi ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti.
 
Her şeyden önce Tarsus’un emin ellerde olduğunu gördük. Sorunsuz kent olması mümkün değildir. Önemli olan sorunları asgariye düşürebilmektir. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, hem Tarsus’un, hem Mersin’in, hem de tüm ilçelerimizin sorunlarının asgariye düşürülebilmesi için Mersin Gazeteciler Cemiyeti olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğumu belirtmek isterim” dedi.
 
TİY’de TEHLİKE ÇANLARI
 
Ligde oynadığı ilk 10 maçtan 19 puan toplayan Tarsus İdmanyurdu şimdi de gerileme dönemi yaşıyor.
 
Oynadığı maçlarda gücünün üzerine çıkan Tarsus İdmanyurdu maalesef ki son üç maçta hiçbir varlık gösteremeyerek “0” puan çekti.
 
Önceki hafta Sivas deplasmanında yaşadığı son dakika şoku ile sarsılan Sarı-Lacivertli temsilcimiz geride bıraktığımız Pazar günü de oldukça zayıf rakibi Konya Selçuklu karşısında hiçbir varlık gösteremeyerek sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son maçta oldukça kötü bir görüntü veren Tarsus, 90 dakika boyunca rakip kalede bir tek gol pozisyonu dahi üretmekte zorlandı.
 
Ligin şakası olmaz. Şu an var olan 19 puan hiç de önemli değil. Tarsus İdmanyurdu, tehlikenin uzağında bir takım değildir. Tarsuslu sporseverleri daha fazla üzmenin bir mantığı da yoktur. Zaman kaybetmeden gerekli önlemler mutlaka alınmalıdır.
 
 

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
  • CHP’de sular bir türlü durulmuyor21 Temmuz 2023 Cuma 13:19
  • Halkı inim inim inleten ekonomik politika!14 Temmuz 2023 Cuma 16:41
  • CHP’ye Sahip Çıkılması Gerekiyor7 Temmuz 2023 Cuma 09:18
  • CHP’de önseçim kabul gördü9 Haziran 2023 Cuma 19:20
  • Tek Çare Ön Seçim2 Haziran 2023 Cuma 14:57
  • Siyasi Ahlaksızlık26 Mayıs 2023 Cuma 12:41
  • Yeni Oluşan Parlamento19 Mayıs 2023 Cuma 13:04
  • Hile-hurda olur mu?12 Mayıs 2023 Cuma 12:50
  • Kılıçdaroğlu Tarihi Kalabalıklara Konuşuyor5 Mayıs 2023 Cuma 17:34
  • Demokrasi Çok Güzeldir28 Nisan 2023 Cuma 15:36
  • Kırgınlık Var, Küsmek Yok15 Nisan 2023 Cumartesi 10:36
  • Troller İş Başında7 Nisan 2023 Cuma 14:16
  • AKP, HÜDA-PAR’a teslim oldu!31 Mart 2023 Cuma 18:29
  • Bu Kızılay’a beş kuruş yok!17 Mart 2023 Cuma 12:29
  • Tarsus bir değerini kaybetti10 Mart 2023 Cuma 18:47
  • Kızılay’a Güven Azaldı7 Mart 2023 Salı 12:26
  • Kızılay’ı eleştirenlere ağır hakaret24 Şubat 2023 Cuma 16:24
  • Varal: İlmek İlmek Dayanışma Örüyoruz17 Şubat 2023 Cuma 13:44
  • Böyle yobazlık olur mu?10 Şubat 2023 Cuma 14:10
  • 100 Yıllık Camia Rezil Oldu3 Şubat 2023 Cuma 11:04
  • Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
    Oluşturma süresi(ms): -1
    SON DAKİKA
    MESKİ, Kuraklıkla Mücadelede Stratejik Ve Yenilikçi Su Yönetimini Güçlendiriyor
    Futbol Heyecanını Yaylalara Taşıyan ‘30 Ağustos Zafer Kupası’ İçin İlk Düdük Çaldı
    Müezzine Bıçaklı Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında
    Tarsus'ta suikast silahı ele geçirildi
    Mersin Büyükşehir’den Orman Yangınlarına Karşı “Afişli Uyarı!”
    Büyükşehir Zabıtası Kaldırım ve Yol İşgallerine Geçit Vermiyor
    Tarsus Üniversitesi, ÜNİAR 2025 Genel Memnuniyet Sıralamasında Türkiye’de 27. Sırada Yerini Aldı
    Başkan Seçer, ‘Zeydan Karalar’a Özgürlük Mitingi’ne Katıldı
    Tarsus Cemevinde Aşure Lokması Yenildi
    Zirai İlaç Bayilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı
    Yeni TOBB Akreditasyon Sistemi Değerlendirildi
    Büyükşehir Ekipleri Trafik Güvenliği İçin Sahadaydı
    MESKİ, Güzeloluk Mahallesi’nde Su Teminini Güvence Altına Aldı
    Bilim Tutkunu Öğrenciler Muhtar Kent Stem Laboratuvarı’nda Buluştu
    Tarsus'ta bir polis memuru yaralandı, bir şahıs hayatını kaybetti