Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Sabri Tekli, Yeni Mersin İdmanyurdu Başkanı oldu

SPOR
Tarih: 6 Temmuz 2025 Pazar 15:17
Sabri Tekli, Yeni Mersin İdmanyurdu Başkanı oldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin OSB Başkanı Sabri Tekli, Yeni Mersin İdmanyurdu’nun başkanlığına getirildi.
 
Hali hazırda Yeni Mersin İdmanyurdu Başkan Yardımcısı olan Mersin OSB Başkanı Sabri Tekli, Yeni Mersin İdmanyurdu’nun Başkanlık görevine getirildi.
 
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Sabri Tekli, büyük bir sorumluluk üstlendiklerinin bilincinde olduklarını belirterek, “Mersin tüm değerlerine sahip çıkma duygusuyla örtüşen Bu görev benim için bir onur kaynağı olmustur. Mersinin değerlerinden olan Yeni Mersin İdmanyurdu’nu layık olduğu yere taşımak için gece gündüz hep birlikte  çalışacağız” dedi.
 
Başkan Sabri Tekli sözlerinin devamında bir yönetim devralmadıklarını Başkan Servet Özdemir ve yönetimiyle birlikte aynı yönetimi devam ettirmek suretiyle elele verip görev dağılımı yaparak, genişletilmiş ve güçlendirilmiş bir yönetim oluşturacaklarını dile getirdi.
 
Kulübün sadece sportif bir değer değil, aynı zamanda Mersin’in ortak hafızası, en önemli markalarından birisi olduğunu vurgulayan Tekli, “Yeni Mersin İdmanyurdu bu şehrin en kıymetli markalarından biridir. Yıllarca bu formaya gönül vermiş binlerce insanın hayalleri, umutları var. Biz de bu sorumluluğu üstlenirken sadece bir futbol kulübünü değil, bir kentin hayallerini ayağa kaldırma hedefiyle yola çıktık” ifadelerini kullandı.
 
Şeffaflık ve sürdürülebilirlik ilkesini esas alacaklarını belirten Başkan Tekli, “Bu kulübü günü kurtaran değil, geleceği inşa eden bir anlayışla yöneteceğiz. Tüm camiamızın kenetlenmesine, Mersinlilerin desteğine ihtiyacımız var. Bu bir kişinin, bir yönetimin değil, hepimizin mücadelesi olacak” diye konuştu.
 
Başkan Tekli, “Mersin Valimiz Sayın Atilla Toros, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, Milletvekillerimiz, alt birim belediye başkanlarımız, Oda, Borsa, STK başkanlarımız, Mersinli iş insanlarımız, taraftarımız ve tüm Mersin ile birlikte Yeni Mersin İdmanyurdu’nu kentimizin hak ettiği yere elbirliği ile taşıyacağız” dedi.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1