HER fırsatta “Macit Özcan hiçbir şey yapmamış, çalışmamış” diyen Padişah Kocamaz’ın özellikle Mersin merkezinde yaşayan insanlar için hizmet (!) ürettiğini, hizmet üretmek içinde diline gem vurduğunu (!) görüyoruz.
Son birkaç gün içerisinde gidenler görmüşlerdir. Mersin’in her köşesine asılan bez pankartlarda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri! Kocamaz imzasıyla anlatılıyor.
Örneğin asılı bez pankartlardan birinde aynen şöyle diyor:
“Mersinliler 2. 3. yüzme kurs kayıtlarımız başlamıştır. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz.”
Mersin’de olup-bitenden haberi olmayan insanlarda Padişah Kocamaz’ın yüzme havuzu yaptırdığını, vatandaşları da yüzme kursuna davet ettiğini sanacaklar! İşin aslı hiç de öyle değil. Çünkü Mersin’de ne kadar devasa tesis varsa hepsinde Macit Özcan’ın imzası var. Kocamaz’ın ise sadece adı var bez pankartlarda.
Arkadaş terlemeden kazanma alışkanlığını Tarsus’tan sonra Mersin’de de sürdüryor.
Oysa Kocamaz’ın bol bol laf üretip hep konuştuğunu, ikincisi ise protokollerde yer doldurduğunu biliyoruz. Kocamaz’ın geride kalan 20 yılda Tarsuslulara verdiği hizmetler, Mersinlilere büyük hizmetler vereceğinin teminatıdır!..
20 yılda Tarsuslulara, rutin hizmetlerin dışında hep NASİHAT verdiğine göre.
Mersin’in her köşesinde asılı duran bez pankartlardan birinde de şöyle yazıyor:
“Mersinliler parkomat ücreti ödemeyin. Burhanettin Kocamaz-Büyükşehir Belediye Başkanı…”
Bu yazıyı okuyanlarda Kocamaz’ın halktan ve Hak’tan yana olduğunu, Mersinlileri ne kadar düşündüğünü sanacaklardır. Oysa gerçek hiç de öyle değil.
Aynı şahsiyet Tarsus Belediye Başkanlığı koltuğunda otururken yıllar önce bu parkomat işini Tarsuslulara dayatan da kendisiydi. Parkomat işini yaşadığımız bölgeye ilk getiren Kocamaz şimdi Mersinliler’den parkomat parası ödememelerini istiyor.
Kocamaz parkomat parası ödemeyin derken vatandaşı falan düşündüğünden değil. Sadece ve sadece bu işi yürüten insanlardan kurtulmanın savaşını veriyor. Parkomat işini Mersin’de yürüten insanlara işi Macit Özcan vermişti ya, tüm hadise budur. Kocamaz parkomat işini bundan sonra yürütecek olan insanları çoktan tespit etmiştir. Beyninde yeşertmiştir!
Küçük Padişah Kocamaz, sana samimiyetle söylüyorum ki, oturduğun koltuk büyüdükçe senin uyanıklığın da birlikte büyüyor.
Kocamaz, sen seni iyi tanımayan Mersinlilere nasihat vermeye devam et…