Kaybolan kredi veya bankamatik kartlarını anında iptal ettirmek gerekiyor… Tarsus’ta bir şahsın cüzdanını çalarak içerisinde bulunan kredi kartından toplamda 420 TL para çeken şahıs yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Alınan bilgiye göre, 25 Mart’ta Asayiş Büro Amirliğine gelerek müracaatta bulunan şahıs, kaybettiğini düşündüğü cüzdanın içerisinde bulunan 4 kredi kartını iptal ettirmek için bankanın müşteri hizmetlerini aradığında, bir kredi kartından 20 Mart’ta tarihinde toplamda 420 TL para çekildiği bilgisini aldı ve cüzdanın çalındığı anlaşıldı.
Durumunun Emniyet güçlerine bildirilmesi üzerine, söz konusu İş Bankası ATM sine ait Güvenlik Kamera kayıtları müşteki ile izlendiğinde görüntülerdeki şahsın 20 yaşındaki C.T isimli şahıs olduğu belirlendi. Şüpheli şahsın cüzdanı daha önce müştekiye ait oto içerisinden çaldığı tespit edildi.
Emniyet güçlerince gözaltına alınan ve hakkında hazırlanan evraklarla birlikte adli mercilere sevk edilen C.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.