Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

M. Can Bulut Yazdı ''Karşılıklı Görüşeceğiz''

Tarsus Akdeniz Gazetesi Başyazarı...
Tarih: 12 Nisan 2014 Cumartesi 09:35
M. Can Bulut Yazdı ''Karşılıklı Görüşeceğiz''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti’nin nereden nereye getirildiğine bir bakar mısınız?



Hepimizin malumu olduğu üzere yaşadığımız ülkede, yani Türkiye Cumhuriyeti’nde 6 ay sonra Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Yerel seçimleri huzurlu ve dürüst (!) bir şekilde geride bırakmış olmanın mutluluğu ile (!) milletçe şimdi de Cumhurbaşkanlığı seçimine odaklandık.



Yerel seçimlerde çalınan, çöp bidonlarından toplanan, ters okunan oylar sıcaklığını kaybetti. Artık varsa yoksa Cumhurbaşkanlığı seçimi. Yani kim Cumhurbaşkanı olacak. Abdullah Gül köşkten inecek, Recep Tayyip Erdoğan köşke çıkacak mı?



Allah başka zeval vermesin, 76 milyon insanın yaşadığı ülkemizde tüm sorunlar dondurulmuş vaziyette. Devlet erkanı içtiği bir bardak su da dahi Cumhurbaşkanlığı seçimlerini görür oldu.



Sorulan bir soru üzerine Cumhurbaşkanlığı meselesini yorumlayan Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Abdullah Gül ile karşılıklı oturur ve meseleyi çözüme kavuştururuz” dedi.



Söyleme bakar mısınız?



“Karşılıklı oturur çözüme kavuştururuz” buyurdular Tayyip Erdoğan bey.



Adeta Abdullah Gül ile ortak oldukları tarlaya önümüzdeki dönem hangi ürünü ekeceklerine karar verecekler!



Karşılıklı oturur çözüm bulurlarmış!



Beyefendiler ülkenin gerçek sahipleri oluyorlar ya!?



Türkiye Büyük Millet Meclisi akıllarına dahi gelmiyor. İkisi arasında yapılacak görüşmeden çıkacak sonuca Türkiye Büyük Millet Meclisi de, 76 milyon Türk insanı da mahkummuş gibi!



Laik, demokratik, hukuk devleti olduğu söylenen Türkiye Cumhuriyeti’nin getirildiği duruma bakar mısınız?



Vurgun ve talanların yaşandığı, balya balya paraların götürüldüğü bir süreçte suçluları dahi belirlemeden yerel seçimleri yaptık. 



Şimdi sıra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde. Büyük Padişah Recep Tayyip Erdoğan “Abdullah Gül ile görüşür çözüm buluruz” buyurdular.



TBMM ile 76 milyon Türk insanına sadece ve sadece izlemek düşüyor. Hep birlikte sakin ve sabırlı olalım!



Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
12.04.2014 14:28:29
09:45
12 Nisan 2014 Cumartesi
ileri demokrasi bu olsa gerek.
178.245.142.247
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsus'ta suikast silahı ele geçirildi
Mersin Büyükşehir’den Orman Yangınlarına Karşı “Afişli Uyarı!”
Büyükşehir Zabıtası Kaldırım ve Yol İşgallerine Geçit Vermiyor
Tarsus Üniversitesi, ÜNİAR 2025 Genel Memnuniyet Sıralamasında Türkiye’de 27. Sırada Yerini Aldı
Başkan Seçer, ‘Zeydan Karalar’a Özgürlük Mitingi’ne Katıldı
Tarsus Cemevinde Aşure Lokması Yenildi
Zirai İlaç Bayilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı
Yeni TOBB Akreditasyon Sistemi Değerlendirildi
Büyükşehir Ekipleri Trafik Güvenliği İçin Sahadaydı
MESKİ, Güzeloluk Mahallesi’nde Su Teminini Güvence Altına Aldı
Bilim Tutkunu Öğrenciler Muhtar Kent Stem Laboratuvarı’nda Buluştu
Tarsus'ta bir polis memuru yaralandı, bir şahıs hayatını kaybetti
Başkan Seçer, Silivri cezaevinde Zeydan Karalar ve Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti
Tarsus TSO ve Wyndham Tarsus St. Paul Otel Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
Gazimağusa Belediyesi’nden Mersin’e Ziyaret