ÇAMLIYAYLA ilçesinde heyecanla beklenen seçim sonuçları netleşti. Mevcut Başkan İsmail Tepebağlı ikinci kez seçilme başarısı gösterdi. Tepebağlı seçimleri 18 oy farkla kazandı. Yeniden seçilen ve dün çalışma arkadaşları ile birlikte Tarsus Adliye binası içerisinde bulunan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan İsmail Tepebağlı, “Seçimler geride kaldı, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halkımız tercihini hizmetin devamından yana kullandığı için teşekkür ediyorum” dedi.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olan İsmail Tepebağlı, ikinci kez Çamlıyayla Belediye Başkanlığı görevine seçildi.
AK Parti adayı İslam Sarı ile zorlu bir yarışa giren ve itirazlar üzerine Tarsus Adliyesi’nde oyların ikinci kez sayılmasının ardından Tepebağlı, seçimden zaferle çıktı.
Zorlu bir yarışın sonucunda kazanan taraf olan Milliyetçi Hareket Partisi adayı İsmail Tepebağlı, ikinci kez halkın desteği ile Çamlıyayla Belediye Başkanlığına seçilerek bir dönem daha Çamlıyayla'ya hizmet mücadelesi verecek.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olan İsmail Tepebağlı, 2505 oy alırken AK Parti’den adayı olan İslam Sarı ise 2487 oy aldı.
Başkan İsmail Tepebağlı, “Verdikleri destekten dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Seçimler geride kaldı, bundan sonra halkımıza hizmetlerimiz artarak sürecektir. Parti genel merkezimiz tarafından yeni dönemde de aday olarak gösterildiğim 2 Kasım tarihinden bu yana yaklaşık 7000 seçmenle birebir buluşarak kendimizi anlattık. Gittiğimiz birçok yerde bizi bizden daha iyi tanıyan vatandaşlarımızla karşılaştık. Kazanan biri olarak kaybeden AKP ve CHP adayına gösterdikleri çalışmalardan dolayı sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.