Tarsus-Adana-Mersin arasında 40 yıldır toplu taşıma hizmeti veren Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi (TOK) Yönetim kurulu üyeleri, yolcularına en kaliteli bir şekilde hizmet edebilmek amacıyla araçlarını dünya çapında bir marka olan Volkswagen’in en yeni versiyon araçlarıyla yenilemeye başladı.
Tarsus Otobüsçüler Kooperatifi başkanı Nafiz Kızılyaka, 14 Haziran 2013 tarihinde yaptıkları genel kurul toplantısında üyelerine verdikleri sözleri tek tek yerine getirmeye başladıklarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Kooperatif yönetim kurulu olarak üyeleriyle mutabık kalarak araçların modern ve konforlu araçlarla değiştirilmesini kararlaştırdıklarını ve bu amaçla Volkswagen Tarsus OPAT Plaza Müdürü Levent Özcan ile kurdukları diyalog ve görüşmeler sonucunda ilk etapta 6 adet 19 1 Volkswagen Crafter araç aldıklarını ve yolcuların hizmetine sunacaklarını belirten TOK Başkanı Nafiz Kızılyaka, 112 üyesi bulunan kooperatifin 6 üyesinin araçlarını ve anahtarlarını, Tarsus Opat Müdürü Levent Özcan’ın elinden aldıklarını söyledi.