Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Tarsus’ta Kaleci Akademisi kuruldu

SPOR
Tarih: 17 Eylül 2025 Çarşamba 13:50
Tarsus’ta Kaleci Akademisi kuruldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Türk futboluna yıllarca hizmet eden, Süper Lig dahil 30’a yakın takımda kaleci antrenörlüğü yapan ve yine Süper Lig dahil birçok takımda profesyonel kaleci olarak görev alan eski profesyonel kaleci Mehmet Arslan şimdi deneyimlerini gençlere aktarmak için kolları sıvadı.
 
Tarsus’ta faaliyete başlayan Kaleci Akademisi, 6-16 yaş grubundaki çocuklara kapılarını açıyor.
 
Amaçlarının sadece kaleci yetiştirmek değil; aynı zamanda gençlere disiplin, özgüven ve takım ruhu kazandırmak olduğunu ifade eden Mehmet Arslan, “Yıllarca futbolun içinde oldum. Artık edindiğim tecrübeyi çocuklarımıza aktarmak istiyorum. Türk kaleciliğine katkı sağlamak, geleceğin başarılı file bekçilerini yetiştirmek için bu akademiyi kurdum.
 
Her çocuk bizim için çok değerli… Tarsus’ta açılan bu akademi, futbol sevdalıları için yeni bir fırsat kapısı açıyor” diye konuştu.
 
ALEX İLE ÇALIŞTI
Bu arada Mehmet Arslan, geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da Alex de Souza ile birlikte ekip olarak çalıştıklarını ve birlikte verimli günler geçirdiklerini sözlerine ekledi.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1