Antakya'da, Hatay Valiliği önünde, bir süredir işsiz olan A.Y isimli vatandaş “Çocuklarım aç” diyerek kendini yaktı.
Antakya'da, Hatay Valiliği önünde, bir süredir işsiz olan A.Y isimli vatandaş “Çocuklarım aç” diyerek kendini yaktı. İşsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen A.Y isimli kendini yakan vatandaşa yangın tüpleriyle polisler tarafından anında müdahale edildi.
Yangın tüpleriyle söndürülmeye çalışan adam, polislerin uzun uğraşının ardından hayatta kalmayı başardı.
Babanın intihar girişimi polisleri harekete anında geçirdi ve yangın tüpleriyle müdahale edildi.
İntihar girişiminde bulunan ve son anda yangın tüplerinin müdahalesi ile kurtarılan A.Y isimli vatandaşa polisler su vererek yüzünü yıkadı. Zorla kendine gelen baba, çocuklarının aç olduğunu ve yaşadığı işsizlik durumundan bunaldığını belirtti.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vatandaşın tedavisini yaparken, üzerine yapışan elbiseleri de keserek çıkardı. İntihar girişiminde bulunan babanın Hatay Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.