Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

‘İlköğretim Haftası’nda Muhsin Yanpar İlkokulu Öğrencilerinden Başkan Seçer’e Ziyaret

Güncel
Tarih: 13 Eylül 2024 Cuma 07:33
‘İlköğretim Haftası’nda Muhsin Yanpar İlkokulu Öğrencilerinden Başkan Seçer’e Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
‘İlköğretim Haftası’ nedeniyle; Toroslar Muhsin Yanpar İlkokulu Müdürü Halil Küçükusta, Toroslar Muhsin Yanpar İlkokulu Öğretmeni Muhammet Abdüssemet Topçu ile 2. sınıf öğrencileri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.
 
Seçer, öğrenciler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi
 
Ellerinde çiçekler ile Başkan Seçer’i ziyaret eden öğrenciler arasında; Rümeysa Ediz, Melis Dağ, Mustafa Asaf Tombul, Kaan Arslantaş ile Alperen Küçükusta yer aldı.  Başkan Seçer ziyarette çocuklarla yaptığı sohbette; 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın hayırlı olmasını dilerken, öğrencilere tatillerini nasıl geçirdiklerini de sordu. Tatilde ders çalışıp, kitap okurken; yaylaya ve denize de gittiklerini anlatan çocuklar, tatilde dinlendiklerini ve okul başladığı için de mutlu olduklarını ifade etti. Çocuklar ile keyifli bir sohbet geçiren Başkan Seçer, “Güzel bir tatil geçirdiniz, umarım güzel de bir ders yılı geçirirsiniz. Sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz” diye duygularını ifade etti.
 
Okul Müdürü Küçükusta’dan eğitime verilen destekler için teşekkür
 
Toroslar Muhsin Yanpar İlkokulu Müdürü Halil Küçükusta da, okulları hakkında bilgi verirken, 28 derslikleri ve 800 öğrencileri ile eğitim-öğretim hayatının devam ettiğini ifade etti. Eski okul binalarının depremden hasar gördüğünü anlatan ve şu anda geçici olarak yeni bir binada eğitim-öğretimin devam ettiğini söyleyen Okul Müdürü Küçükusta, yeni okullarına Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan okul çizgileri için teşekkürlerini iletti. Okul Müdürü Küçükusta ayrıca, eski binalarında da Büyükşehir tarafından kaldırımların yenilendiğini hatırlatarak, Başkan Seçer’in eğitime verdiği destekler için teşekkür etti.
 
“Öğretmenlerimizi bir anne ve bir baba gibi kabul ediyoruz”
 
Toroslar Muhsin Yanpar İlkokulu Öğretmeni Muhammet Abdüssemet Topçu ise, öğretmen arkadaşlarının selamını iletirken, Başkan Seçer’i okullarına davet etti. Seçer de, okulda görev yapan diğer öğretmenlere selamını iletirken; “Öğretmenlerimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlıyorlar. Hakikaten çocuklarımız üzerinde emekleri çok fazla. Hepimizin öğretmenleri vardı, hepimizin üzerinde öğretmenlerimizin emeği ve bizim dünyamızdaki değeri çok fazla. Öğretmenlerimizi bir anne ve bir baba gibi kabul ediyoruz” dedi.
 
Eğitim konusuna bir bütün olarak bakmak gerektiğini ve çocukların, velilerin, öğretmenlerin ve idareciler olmak üzere herkesin üzerine düşeni yaptığından söz eden Seçer, çocuklar üzerinde herkesin emek verdiğini ifade etti. Mersin Büyükşehir ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olarak da eğitimi önemseyip, öncelediklerini kaydeden Seçer, “Bakış açımız böyle. Belediye olarak da böyle, belediye başkanı olarak da böyle. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün o şiarıyla eğitime bakıyoruz; ‘Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir!’ İlimin peşinde koşarsak, dünya ile rekabet edebiliriz” diye konuştu.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Seçer, TBB Başkan Vekilliğine Seçildi
Tarsus’ta orman yangını çıkaran şahıs Jandarma tarafından yakalandı
Mersin Kızkalesi’nde operasyon: 22 şüpheli yakalandı
MERCAN Yaz Tatilinde De Çocukların Vazgeçilmez Adresi Oluyor
MESKİ, Berdan ve Pamukluk Baraj Gölleri Havza Koruma Planı’nı Tamamladı
Tarsuslu iki genç 2. lig takımına transfer oldu
Tarsus’ta “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma programları düzenlendi
Gücenmez ailesinin acı günü
‘Köy Bizim, Şenlik Bizim’ Bu Yıl Anamur’da Coşkuyla Başladı
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı 1. Birleşimi Gerçekleştirildi
Salim Takan yaşam mücadelesini kaybetti
“Doğa Makarna” firmasında çalıştırılmak üzere Paketleme ve Üretim elemanları aranıyor
Gizem Nur ve Kutlu yaşamlarını birleştirdi
Mersin Valisi Atilla Toros’un “15 Temmuz Demokrasi Ve Millî Birlik Günü” Mesajı
Tarsus TSO Başkanı Koçak’tan 15 Temmuz Mesajı