TARSUS Belediye Başkanı Şevket Can’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
30 Mart yerel seçimleri sonrası göreve yeni seçilen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a başarılar dileyen konuklar, huzur, istikrar ve barışın devam etmesini istediler.
Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Komisyonu Başkanı Mehmet Can ve yönetim kurulu üyeleri ve Hal Kompleksi esnafı, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ve şube müdürleri, Tarsus Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Veysel Gölge, Huzurevi Müdürü Ahmet Yıldırım, Tarsus Ticaret Odası Başkanı Ruhi Koçak ve yönetim kurulu üyeleri, Harita Mühendisleri Odası, İlçe Tarım Müdürlüğü, Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. M.Kemal Külekçi, Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Levent Alpaltaş ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş Başkan Can’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Her zaman olduğu gibi Tarsus’un bütün bölgesine eşit bir şekilde hizmet götürmek için yola çıktıklarını ifade eden başkan Can, hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını bundan sonrada yapmayacaklarını söyledi.
Tarsus’ta sağlanan huzuru, barışı ve kardeşliği devam ettireceklerini kaydeden Başkan Can, Tarsus’u bir bütün olarak yöneteceklerini belirtti.
Başkan Can, “Biz Tarsus’u mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak hatta ev ev biliyoruz. Hangi sokağın, hangi vatandaşımızın ne derdi var biliyoruz. Biz var olan sorunları, hazırladığımız projelerle çözeceğiz. Biz, şehrimizdeki kardeşliğin devamı için, tüm Tarsus ta yaşayanların huzur ve selametinin devam etmesi için, şehrimizin daha da güzelleşmesi ve köylerimizin şehirleşmesi için bu göreve talip olduk. Sizlerin ve Tarsus halkının desteği ve yaklaşık 20 yıllık belediyecilik tecrübemizle bunun altından kalkacağımıza hiçbir şüphemiz yoktur. Hizmetlere kaldığımız yerde devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde mahalleye dönüşen köylerimizi, kent merkezindeki mahallelerimizi, oda ve derneklerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz ve sorunları yerinde dinleyeceğiz” dedi.
BAŞKAN CAN, “HER ZAMAN EMEKLİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, emeklilerin her zaman yardımcı olduklarını her zaman emeklilerin yanında olduklarını söyledi.
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz ile Tarsus Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret ettiler.
Başkan Can’a hayırlı olsun diyen Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Ergün, başarılar diledi.
Başkan Ergün ,”Burası kendi evimiz gibidir yıllardır. Sizi de yürekten kutluyoruz. Allah Muaffak etsin. Teşkilatımızın önemli işlerinden birisi halkın seçtiği yerel yöneticilerle iyi bağlar kurarak, karşılıklı birbirine yardım etmek, birbirine destek vermek üzere bir gönül bağı kuruyoruz. Çünkü hakikaten ömrünü bu ülkeye hizmet etmiş, ömrünü tüketmiş insanların son döneminde sizin gibi insanlar tarafından böyle hoşgörü ile karşılanması bu kesimi mutlu ediyor” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, her zaman emeklilerin yanında olduklarını, Tarsus’ta emekliler derneğinin başarılı hizmetlere imza attığını söyledi.