Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

TARSUS, HATAY’A YENİLDİ

TARSUS, HATAY’A YENİLDİ
Tarih: 30 Aralık 2011 Cuma 17:32
TARSUS, HATAY’A YENİLDİ
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Haber: Hakan BULUT
 
SPOR TOTO 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu ile Hatayspor, Tarsus’ta karşı karşıya geldiler. Gergin ve oldukça sert geçen maçı Hatayspor, ilk yarıda penaltıdan bulduğu golle 1-0 kazandı. Hatayspor, Tarsus deplasmanından 3 puan çıkartarak 39 puanla liderliğini sürdürürken, Tarsus İdmanyurdu ise 35 puanla 2. sırada yer aldı.
 
Seyircilerin diğer maçlara göre daha fazla ilgi gösterdikleri maçı izlemek üzere Hatay’dan da yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu geldi.
 
Oldukça sert geçen maçta 1 kırmızı ve 12 tane de sarı kart çıktı… Maç boyunca birçok yanlış düdük çaldığı gözlenen orta hakem Eser Birinci’ye Tarsus taraftarları büyük tepki gösterdiler.
 
Maçtan dakikalar…
 
Hatayspor deplasmanda oynamasına rağmen maçın ilk bölümünde atak futbol sergiledi. Konuk ekip mücadelenin 1. dakikasında Fuat’la gole yaklaştı.
 
11. dakikada gelişen bir başka Hatay atağında Tarsus ceza sahası içerisine giren Umut’un plase vuruşunu kaleci Evren son anda engelledi.
 
Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi Tarsus ise, 27. dakikada Ferhat’la gole yaklaştı. Hatayspor ceza sahası ön çizgisi üzerinde topla buluşan Ferhat’ın sert vuruşunu Hatay kalecisi Hakan Açar son anda kornere yolladı.
 
36. dakikada sol kanattan Tarsus İdmanyurdu ceza sahasına giren Enis Gül, TİY defans oyuncusu Aytaç tarafından düşürülünce maçın orta hakemi Eser Birinci, penaltı noktasını gösterdi.
38. dakikada kazanılan penaltıyı kullanan Arda Demiral, Hatayspor’u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
İlk yarı Hatayspor’un üstünlüğüyle kapandı.
Futboldan çok faullerin ve çıkan kartların konuşulduğu maçın ikinci yarısında her iki takımda hücuma dönük ataklarda yetersiz kaldılar.
Oyunun 63. dakikasında Hatayspor Fuat’la ikinci gole yaklaşırken, Tarsus İdmanyurdu’ndan Kemal 90. dakikada gördüğü 2. sarıkartla oyun dışında kaldı.
Maç Hatayspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
 
Tarsus Akdeniz Gazetesi
 
 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1