ÖZEL Çukurova Okullarından Özel Yılsonu Etkinlikleri düzenledi. Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde şiirler, türküler, skeçler ve resim sergisi gerçekleştirildi.
Öğrenci, veli, öğretmen ve davetlilerin katıldığı etkinlikler yoğun ilgi gördü.
Özel Tarsus Çukurova Okulları Müdürü Nazif Atala, etkinliklerde yaptığı konuşmada, “Özel okullar, devlet okullarına rakip veya alternatif kurumlar değil, devletin yükünü hafifleten eğitimde kalite ve verimliliği artıran kurumlar olmalıdır.
Bizler Çukurova Okulları olarak bu bilinçle hareket ediyoruz.
Ayrıca toplumda önceden var olan eski özel okul anlayışı değişmeli ve Özel Okullar hem eğitimiyle hem de öğretimiyle bir bütün olarak topluma güven veren, ticaret değil eğitim-öğretim faaliyeti yürüten kurumlar olmalıdır.
Çukurova Okulları olarak bu vizyon ve misyonla Tarsus’a taze bir nefes, yeni bir renk getirmenin ve klişeleşmiş özel okul anlayışını yıkmış olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Eğitimde “disiplin, ciddiyet, samimiyet, canlılık, yenilik “ bizim için vazgeçilmez unsurlardır. Zaten bu anlayıştır ki kısa sürede Tarsus’ta kurumumuzu adından söz ettiren bir konuma taşıdı. Bugün sadece 700 öğrencisiyle nicelik olarak değil nitelik yönünden de gündemde olmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Geçen yıl 12 Tıp, 3 Hukuk, 4 diş hekimliği birçok mühendislik, öğretmenlik kazandırmamız “ Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” anlayışımızın somut bir göstergesidir.2016 YGS sonuçları inşallah bu yılki başarımızın geçen yıla göre çok daha iyi olacağını gösteriyor. Bizler biliyoruz ki “Zirveye çıkmak kadar zirvede kalmak da önemlidir” dedi.

