Birçok il’de 42 yıl boyunca görev yapan ve son olarak Mersin’den emekliye ayrılan Seyfi Öngeç, geçirdiği rahatsızlık neticesinde, 79 yaşında yaşama gözlerini yumdu.
Merhum Öngeç için, Mersin Adalet Sarayı’nda tören düzenlendi. Özgeçmişinin okunduğu törende, daha sonra İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından dua okundu.
Ardından Muğdat Camiinde ve Tarsus Şehir Mezarlığı’nda cenaze namazları kılındı. Türk Bayrağı’na sarılı olan Seyfi Öngeç’in naaşı, Tarsus Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, CHP geçmiş dönem Milletvekilleri Ali Oksal ile İsa Gök, hakim ve savcılar, Belediye Meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, Merhum’un akraba, dost ve yakınları katıldı.
Eğitimci Nuray Öngeç’in eşi olan Merhum Öngeç, 2 çocuk ve 4 torun sahibiydi.
Allah rahmet eylesin…
