Ramazan Bayramı dolayısıyla Tarsus CHP’de bayramlaşma programı düzenlendi.
Programa CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı ile Ali Rıza Öztürk, İl Başkanı Faruk Akar, İlçe Başkanı Ali İlk, partinin tanınmış isimleri Nemci Doğan ile Ali Mahir Başarır, yöneticiler ve partililer katıldı.
Bayramlaşma programının başında kısa konuşmalar yapan İlçe Başkanı Ali İlk ve İl Başkanı Faruk Akar, tüm partililerin bayramlarını kutladılar.
Daha sonra söz alan CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ise partililerin bayramlarını kutlayarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla CHP teşkilatlarının sıkı bir çalışma sergilediğini kaydeden Öztürk, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a eleştiri de bulundu.
Öztürk, “Ana muhalefet partisinin, bu ülkenin kurucu unsuru Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanına, alaycı bir tavırla genel müdür ifadesini kullanan bir kişiden kesinlikle Cumhurbaşkanı olamaz” diye konuştu.
Son olarak söz alan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da mevcut iktidarın bilinçli bir şekilde milli ve dini bayramların şevkle ve coşkuyla kutlanmasına engel olmaya çalıştığını savunarak, “Onların inadına bizler hem milli bayramlarımızı, hem de dini bayramlarımızı yaşadığımız tüm sıkıntılara rağmen şevkle ve coşkuyla kutlamalıyız; bayramlarımıza sahip çıkmalıyız” dedi.
Partide yaşanan tüm sıkıntılara rağmen CHP tabanının tepkisini her zaman çağdaş bir şekilde ortaya koyduğunu vurgulayan Atıcı, “Yaşadığımız bu zor süreçte tüm partililerimizin, CHP’ye sahip çıkması gerekiyor” şeklinde konuştu.