(04-03-2009 Tarsus Akdeniz Haber Arşivi) CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Meclis üyesi adayları işadamı Osman Boğa, esnaf Hakan Canan Can ve Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi-Çiftçi Tahsin Kızıltoprak gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, Kurucumuz Mehmet Can Bulut ile bir süre sohbet ettiler.
Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydeden Boğa, Can ve Kızıltoprak, “Tarsus açısından son dönemlerin en kritik yerel seçimlerine doğru hızlı bir şekilde gitmekteyiz. Bizler değişik iş kollarından siyasete girerek, yanlışların üzerine gitmek ve doğruları ortaya koymayı amaçlıyoruz. İnanıyoruz ki 30 Mart günü Tarsus Belediye Başkanlığı koltuğunu Cumhuriyet Halk Partisi kazanacaktır” diye konuşturlar.
Gazetemiz Kurucusu Mehmet can Bulut İse, CHP Tarsus Belediye Meclis üyesi adayları Osman Boğa, Hakan Canan Can ve Tahsin Kızıltoprak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.