(16-01-2009 Arşiv) TARSUS Ticaret Borsası’nın, TSO Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesine yaptırdığı konferans salonu törenle hizmete açıldı.
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunun açılışında borsa olarak en fazla katkıyı eğitime yaptıklarını belirterek, eğitim konusunda her zaman ve her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı da depo olarak kullanılan alanın Ticaret Borsanın katkılarıyla 100 kişilik konferans salonuna dönüştürüldüğü belirterek, katkılarından dolayı Ticaret Borsası yönetimine teşekkür etti.
Okul Müdürü Erhan Bozkurt da konferans Salonunun 110 bin TL’ye mal olduğunu ve salona Tarsus Ticaret Borsası konferans Salonu adını verdiklerini kaydetti.
Törende okul öğrencileri ayrıca mini bir konser verdi.