CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü Gençlik Kolları, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Tarsus’taki oluşumun ardından, CHP Yeşiltepe Belde Gençlik Kolları da faaliyetlerine başladı.
CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Durmuş Bozoğlu, bundan sonra ki süreçte CHP’li gençlerin daha aktif çalışmalar sergileyeceğini söyledi.
İlçe Sekreteri Bilen Konak, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alican Çırak ile birlikte Yeşiltepe Beldesini ziyaret eden Durmuş Bozoğlu, “-CHP büyüyor, iktidara yürüyor- sloganını kendimize ilke edindik. Bu slogandan yola çıkarak Türkiye’yi özlemini çektiği, özgürlükçü, barışın hakim olduğu ve hukukun asıl olduğu düzene kavuşturmak için yola çıktık” ifadesini kullandı.
Yerel seçim öncesinde tüm örgütlenmelerini tamamlayacaklarını kaydeden Bozoğlu, “Yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde, tamda yerel seçim havasına girmeden gençlik kolları olarak örgütlenme çalışmalarını bitirip, uzun yerel seçim maratonuna hazır olmak istiyoruz. Bu bağlamda boşta bulunan belde gençlik örgütlerini oluşturmaya karar verdik. Bunun ilk ayağını Yeşiltepe beldesinde başlattık” dedi.
Bozoğlu,”Yeşiltepe de karşılaştığımız manzara bizi gerçekten heyecanlandırdı. Artık partimize bugüne kadar oy vermemiş insanların ilgisini her sokakta hissede biliyoruz.
Halkın Türkiye’nin temel sorunlarına çözüm üretecek bir siyasal iktidara ihtiyacı var. Yani Türkiye’nin sosyal demokrat bir yönetime, dolayısıyla da CHP’ye ihtiyacı var. CHP bu ülkeyi yönetecek güçlü kadrolara sahip. Biz CHP’li gençler olarak halkın önümüzdeki yerel seçimlerde bize bu ülkeyi yönetme izni vereceğine inanıyoruz” ifadesini kullandı.
Tarsus Akdeniz Gazetesi