Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Suphi Altındöken nasıl vuruldu?

Ayrıntılar da ortaya çıkıyor
Tarih: 12 Nisan 2016 Salı 18:46
Suphi Altındöken nasıl vuruldu?
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

SUPHİ Altındöken’in katil zanlısı olduğu iddia edilen  Gültekin Alan'ın havalandırmaya çıkarken tuvalete gidip, olayda kullandığı tabancayı aldığı, kapıdaki bir infaz koruma memurunun başına tabanca dayayarak kapıyı açtırdığı, ardından ikisine de kurşun yağdırdığı belirlendi. Alan'ın, infaz koruma memurunu rehin alıp, kapıyı açtırdıktan sonra Ahmet Suphi ile babası Necmittin Altındöken'i vurmasının sadece 13 saniye sürdüğü öne sürüldü.

 

"Kan kaybını beklemiş"

Katil zanlısı Gültekin Alan'ın cinayetten sonra bir süre direnip Suphi Altındöken ile Necmettinh Altındöken'in kan kaybetmelerini beklemek için vakit geçirdiği, sonra da silahı infaz koruma memurlarına verip teslim olduğu iddia edildi. Tabancanın cezaevine nasıl ve kim tarafından sokulduğuna ilişkin kesin bir bilgiye henüz ulaşılamadı.

 

Gültekin Alan'ın cinayeti kendi inisiyatifiyle mi işlediği, bir başka kişi tarafından azmettirilmiş olabilme ihtimali de değerlendiriliyor. Bu nedenle, cezaevi personelinin zaman zaman 2'nci kez ifadelerine başvuruluyor. Yaşanan olayın ardından görevlendiren Cumhuriyet Savcılarının çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Öte yandan A.G. adlı bir mahkumun da tabancanın sağlanmasıyla ilgisi bulunduğu iddialar arasında. Soruşturma ekibi, mahkumların yanısıra cezaevi görevlilerinin tümünün de sabaha kadar ifadesini aldı, dışarı çıkmalarına izin verilmedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsus'ta ki kavgada Ali Beyaz vefat etti, 6 kişi yaralandı
Tarsus'ta esnaflar arasında çıkan kavgada baba öldü, oğlu yaralandı
Tarsus'ta esnaflar arasında kavga, yaralılar var
Başkan Seçer, ‘Jandarma Teşkilatı’nın 186. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Programı’na Katıldı
Tüm olumsuzluklara rağmen ERZA Tarım ülke ekonomisine katma değer sunmaya devam ediyor
Başkan Umay Kolay, Bakan Ömer Bolat’la bir araya geldi
Başkan Koçak, Mersin Ekonomi Zirvesi’nde
Mersin’de pamuk işleme tesisinde yangın
Büyükşehir’in Yenişehir Emekli Evi’nde “Solunum Egzersizleri Atölyesi” Düzenlendi
Özel Esra Şemsi Gündüz Bakımevi ilk mezunlarını verdi
Tarsus’ta “Şehit Öğretmenler Köşesi”
Mersin Sulama Birliği’nden olası boğulma vakalarına karşı uyarı!
Tarsus’a Yeni Kent Meydanı
Aycan ve Oktay Yaşamlarını Birleştirdi
Hayata Tat Veren Adres: İşi Doğru Tatlıcılık