Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Başkan Vahap Seçer'den Ramazan Bayramı mesajı

Güncel
Tarih: 28 Mart 2025 Cuma 23:14
Başkan Vahap Seçer'den Ramazan Bayramı mesajı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi

“Değerli Mersinliler,

Bir Ramazan’ı daha geride bırakıyoruz. Böylesine özel bir ayın içerisinde ülkemiz ve demokrasimiz açısından üzücü olaylar yaşadık. Halkımızın hiçbir provokasyona yer bırakmadan gösterdiği güçlü demokratik tepkiler, bu kaygı verici süreçlerin içinde geleceğe dair umutlarımızı artırdı. Böylesine bir atmosfer içinde kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılıyoruz.

Bildiğiniz gibi bayramlar bizim toplumumuzda sevginin ve hoşgörünün toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz en özel günlerimizdendir. Bu bayramda da eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak tüm Mersinlilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık ve bu bayramda da görevimizin başında olacağız.

Ramazan Bayramı’nın Mersin'e, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor; bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum.

Saygı ve sevgilerimle.”


 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’de otomobil 20 metre aşağıya uçtu, 5 kişi yaralandı
Takipteki araç Tarsus’ta durduruldu
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Başkan Seçer ve Meral Seçer, ‘7. Lavanta Hasat Şenliği’ne Katıldı
Tarsus'ta bir gencin daha cansız bedeni bulundu
Kıbrıs Gazisi eşlerinden anlamlı ziyaret
TÜBİTAK Destekli Kodlama Eğitimi Projesi Tarsus’ta tamamlandı
Tarsus'ta ki kazada Emel Kaplan yaşamını yitirdi
Tarsus'ta 25 yaşındaki genç öldü
"Açık Üniversite Programı" mezuniyet töreniyle son buldu
LGS Tercihleri Büyükşehir Kurs Merkezleri’nde Yapılır
Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Cinköy’de Sathi Asfaltlama Çalışması
Bedrettin Gündeş, yargılandığı davadan “beraat” etti
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Yeşiltepe Bölgesinde Sathi Asfalt Çalışması
Tarsus Sağlıklı Hayat Merkezi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nde Sağlık Eğitimi Verdi