Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Tarsus’ta “Tohumun” Adresi AZE Tarım

TARSUS’ta 14 yıldan bu yana hizmet veren A.Z.E. Tarım Ürünleri Zirai İlaç Gübre Şirketi, birçok meyve ve kışlık sebze tohumlarını en kaliteli ve uygun şekilde çiftçilerle buluşturuyor.
Tarih: 11 Nisan 2017 Salı 10:19
Güncelleme: 18 Nisan 2025 Cuma 18:01
Tarsus’ta “Tohumun” Adresi AZE Tarım
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
TARSUS’ta yıllardan bu yana hizmet veren A.Z.E. Tarım Ürünleri Zirai İlaç Gübre Şirketi, birçok meyve ve kışlık sebze tohumlarını en kaliteli ve uygun şekilde çiftçilerle buluşturuyor.
 
İşletmeciliğini Tarsus’un genç işadamlarından Zafer Yıldırım'ın yaptığı AZE Tarım işletmesinde ıspanak, turp çeşitleri, brokoli, lahana, patlıcan ve domates satışının yanı sıra zirai ilaç ve gübre satışı da yapılıyor.
 
Üreticilere zirai teknik hizmetin verildiği A.Z.E. Tarım işletmesinde, ayrıca sektörde yaşanan gelişmeler birebir takip edilerek, bölge çiftçilerinin bundan faydalanması adına da bilgilendirme hizmetleri veriliyor.
 
Vilmorin/Anadolu Tohum Bölge Bayiliği, Acun Tohum Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Distribütörlüğü ile Genta Gübre bayiliğini başarılı bir şekilde yerine getiren A.Z.E. Tarım İşletmelerinde; üretici, bayi ve fideliklerin tohum ihtiyaçları karşılanıyor.
 
İşletme sahibi Zafer Yıldırım, üreticilere tohumu vermeden önce arazi koşullarında ekiminin yapılıp, ürün toplandıktan sonra Tarsus Yeni Hal Tesislerinde 62 numarada bulunan komisyoncu dükkanlarında tüccar ve ihracatçı firmalara tanıtımını yapıp, ardından ise aldıkları fikirler doğrultusunda piyasaya sürdüklerini vurgulayarak, “Tüccar ve ihracatçılardan olumlu yanıt aldıktan sonra tohum satışını yapıyoruz. Bunun yanında bölgemizde bulunan tüm fideliklerle çalışıldığı gibi, bölgenin iklim koşulları doğrultusunda İç Anadolu Bölgesi ve Karadeniz Bölgesinden de fide tedarik edilerek üreticilerimize arz ediyoruz. Tohum başta olmak üzere, üreticilerimizin ilaç ve gübre ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Firma olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana kalite ve hassasiyetimizden ödün vermeden bugünlere geldik. Hizmet kalitemizi arttırma adına önümüzdeki günlerde Öğretmenler Mahallesi Şehit İsmet Akın Caddesi 52/B Tarsus adresinde bulunan işletmemizde yenilikler yapacağız” dedi.
 
Dört mevsim onlarca kalemde ürün yetiştirilebilen altın değerindeki Çukurova topraklarında daha farklı ürünlerin yetiştirilebilmesi adına da girişimlerde bulunduklarına işaret eden Yıldırım, “Buna güzel bir örnek Çin lahanası ile beyaz ve kırmızı turp çeşitlerinin bölge çiftçisi tarafından da ekilebilmesi için sık sık bilgilendirmeler yapıyoruz. Ürünler başarılı sonuç vermektedir. Önümüzdeki günlerde de dünyanın farklı noktalarında yetiştirilen değişik ürünlerin çiftçilerimiz tarafından da bilinmesi ve üretilmesi adına çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.
 
A.Z.E. Tarım Ürünleri Zirai Tohum, İlaç ve Gübre işletmesi irtibat telefonları 0324 614 67 15-Faks 0324 614 67 16

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
  • Tarsus CHP’de üye çizelgesi askıya çıktı31 Temmuz 2025 Perşembe 11:42
  • 5 yerinden bıçaklanan 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi30 Temmuz 2025 Çarşamba 13:55
  • Büyükşehir’le yollar daha güvenli ve konforlu30 Temmuz 2025 Çarşamba 12:31
  • Mersin Polisi Çocuklarımızı Eğlendirirken Bilgilendiriyor29 Temmuz 2025 Salı 11:33
  • Tarsuslular Ankara’da TADER Aşure Gününde Buluştu29 Temmuz 2025 Salı 11:25
  • Mut’ta Tarımın Kalbine Büyükşehir’den Konforlu Ulaşım29 Temmuz 2025 Salı 11:19
  • 20 yaş ve üzeri araçlar için kanun teklifi29 Temmuz 2025 Salı 11:11
  • Başkan Seçer, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti 28 Temmuz 2025 Pazartesi 22:22
  • Adobe Stock Photos Kullanırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?28 Temmuz 2025 Pazartesi 21:09
  • Büyükşehir Ekiplerinden Tarsus’ta 1 No.lu Saha Bölgesinde Temizlik Çalışması 28 Temmuz 2025 Pazartesi 14:58
  • Büyükşehir’den Görme Engelli Bireylere Kapsamlı Eğitim…28 Temmuz 2025 Pazartesi 13:01
  • Tarsus’ta feci kaza: Kardeşlerden birisi hayatını kaybetti28 Temmuz 2025 Pazartesi 12:56
  • Büyükşehir, ‘Sulama Tankeri’ Desteğiyle Yetiştiriciye Can Suyu Oluyor27 Temmuz 2025 Pazar 17:14
  • Mersin Büyükşehir’in Kıyafet Evleri Çocukları Bekliyor27 Temmuz 2025 Pazar 16:58
  • Tarsus'ta yolcu otobüsü ile tir çarpıştı, 9 yaralı 26 Temmuz 2025 Cumartesi 07:49
  • Kazada ağır yaralandı, hayata tutanamadı25 Temmuz 2025 Cuma 20:28
  • Tarsus TSO’dan Akdeniz’e Ziyaret25 Temmuz 2025 Cuma 12:48
  • Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, YKS Mersin Birincisi ve LGS Türkiye Şampiyonunu Makamında Ağırladı25 Temmuz 2025 Cuma 12:15
  • Tarsus’ta kampüste üzüm hasadı yapıldı25 Temmuz 2025 Cuma 12:06
  • Tarsus Hal’i tarihinin en zor dönemini yaşıyor!25 Temmuz 2025 Cuma 11:53
  • Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
    Oluşturma süresi(ms): -1
    SON DAKİKA
    Jandarmadan Uyuşturucu Madde Operasyonu
    Büyükşehir’in “Gelecek Hayalim” Projesi Kadınların Gücüne Güç Katacak
    Mersin Tarsus'ta elyaf yüklü tır kaza yaptı, yandı
    PSAKD Tarsus Şube Yönetiminden, Akdeniz’e Ziyaret
    Büyükşehir Mersin’in Mavisi İçin 7/24 Nöbette
    Mersin’de anne-kız cinayetinde 4 gözaltı
    Tarsus CHP’de üye çizelgesi askıya çıktı
    5 yerinden bıçaklanan 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi
    Büyükşehir’le yollar daha güvenli ve konforlu
    Mersin Polisi Çocuklarımızı Eğlendirirken Bilgilendiriyor
    Tarsuslular Ankara’da TADER Aşure Gününde Buluştu
    Mut’ta Tarımın Kalbine Büyükşehir’den Konforlu Ulaşım
    20 yaş ve üzeri araçlar için kanun teklifi
    Başkan Seçer, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti
    Adobe Stock Photos Kullanırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?