Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Bahçe Mahallesi’ndeki Taziye Evi Bugün Açılıyor

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan bir taziye evi daha vatandaşların hizmetine sunulacak.
Tarih: 5 Mayıs 2017 Cuma 08:42
Bahçe Mahallesi’ndeki Taziye Evi Bugün Açılıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan bir taziye evi daha vatandaşların hizmetine sunulacak.
 
Belediye tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan Mehmet Toprak Taziye Evi, 5 Mayıs Cuma günü (bugün) saat 13.30’da törenle açılacak.
 
Göreve geldikleri günden bu yana 19 eseri hizmete açtıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Toprak Taziye Evi ile 20. açılışı gerçekleştireceklerini söyledi.
 
Başkan Can, “Bahçe Mahallesi’ne yaptığımız ziyaretlerde mahallesi sakinleri bize taziye evi konusunda talepte oldu. Yaptığımız araştırmalar sonucu Hızır Aleyhisselam Caminin yanında bulunan yerin uygun olduğunu tespit ettik. 1375 m2 alanı kamulaştırma yaptık, hayırsever firma Toprak İnşaat yapımı üstlendi. Elimizden geldiğince Allah rızası için, mahallelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Kimsenin diniyle, diliyle, ırkıyla, mezhebiyle ilgilenmiyoruz. Bunlar bizim hizmette fark gözeteceğimiz şeyler değil. Doğumdan ölüme kadar belediyecilik her yerdedir. Bizler görevimizi böyle biliyoruz. Taziye evlerini bu açıdan çok önemsiyorum” dedi.
 
Başkan Can, bugün saat 13.30’da açılışa bütün Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.
 

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1