Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Tarsus Amerikan Koleji ’Uluslararası Gençlik Ödülleri’ proğramını başlattı

Tarsus Amerikan Koleji ’Uluslararası Gençlik Ödülleri’ proğramını başlattı Tarsus Amerikan Koleji ’Uluslararası Gençlik Ödülleri’ proğramını başlattı Tarsus Amerikan Koleji ’Uluslararası Gençlik Ödülleri’ proğramını başlattı
Tarih: 17 Aralık 2011 Cumartesi 15:33
Tarsus Amerikan Koleji ’Uluslararası Gençlik Ödülleri’ proğramını başlattı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
TARSUS Amerikan Koleji'nin 'Uluslararası Gençlik Ödülleri' proğramını başlattığı ve proğram kapsamında, Uluslararası Gençlik Ödülleri Derneği Türkiye Başkanı Sultan Yılmaz'ın okulu ziyaret ettiği bildirildi.
 
Amerikan Koleji'nden yapılan açıklamada, programın başlamasını kutlamak ve okulun ödül liderleri tarafından hazırlanan tanıtım programının bir parçası olarak Tarsus'a gelen Sultan Yılmaz'ın, okulun ödül liderleri Tülay Okan ve Rüştü Bayram Sakallı tarafından düzenlenen etkinlikte velilerle ve programa aday olan öğrencilerle tek tek konuşarak sorularını cevapladığı ve Tarsus Amerikan Koleji'nin Uluslararası Gençlik Ödülleri'ni kurumsal olarak başlatmasının hem okul hem de dernek için büyük bir gurur olduğu belirttiği kaydedildi.
 
Açıklamada, okul Baş Danışmanı Chris Hanna'nın, ''Akademik mükemmelliyet hedefine sahip, başkalarına hizmet  ve değişen dünyaya katkıda bulunan gençler yetiştirme konusunda bölge lideri olan Tarsus Amerikan Koleji, bu liderliğini uygulamaya soktuğu yeni programlarla desteklemeye devam etmektedir'' şeklinde düşünelerini ifade ettiği belirtildi.
 
Projede yer alan Amerikan Koleji öğrencilerinin ise, Fulya Demirci, Alpay Giray,Bade Turgut,  Ecenur Menki, Dilan Bideratan, Alara Bayda,Berrasu Yüksel,Ezgi Gül Adanır Ecem Hıdıroğlu,Pınar Seydim,Berfinege Bulut,Sıla Bolay,Berfin Aslan,Birsu Karaarslan,Akay Doğan Mengenli, Ali Yalçın,Ege Kandemir, Ecem Demirtay ,Asena Özünlü, Berk Öcal, Asya Jeyan Çat, İlyas Yılgör, Alpay Giray, Melis Al,Gülşen Öztosun ve Sena Öztosun'dan oluştuğu bildirildi.
 
Tarsus Akdeniz Gazetesi
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’deki talihsiz olay Emir Kılınç’ı hayattan koparttı!
Muhtar duyurdu; hayvan giriş-çıkışı konusunda mahalle karantina altına alındı!
Doruk Can Bulut için sünnet merasimi düzenlendi
Hasan Güvendir mezarı başında anıldı
Tarsus’ta Donuktaş Caddesi Büyükşehir Tarafından Yenileniyor
Mersinli Kadınlar Mercek Sayesinde Meslek Sahibi Oluyor
Büyükşehir Otobüslerinde ‘Gittiğin Yere Kadar Öde’ Uygulaması Başladı
Harun Keskin’den güreşçilere 10 koç
Japonya Wakayama Valisi ve Kushımoto Belediye Başkanı’ndan Başkan Seçer’e Ziyaret
30 Ağustos Zafer Bayramı hazırlıkları başladı
Arif Kılınç: “Emekli maaşları yetersiz kalıyor”
“Usta Kalem Mehmet Can Bulut’un Hayatından Çizgiler” isimli kitap yayınlandı
Türkiye Ak Gençlik Ocakları Lideri Ferhat Aydoğan’dan Siyasi Parti Temasları
Genel Kurul ve Meclis Toplantıları gerçekleştirildi
Yalamık Mahallesi Yolu Büyükşehir Ekiplerince Genişletiliyor