Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Tarsus'ta köpeklerin saldırıp ağır yaraladığı çocuk ambulans uçakla Ankara'ya götürüldü

Asayiş/Sağlık
Tarih: 26 Ocak 2026 Pazartesi 17:58
Tarsus'ta köpeklerin saldırıp ağır yaraladığı çocuk ambulans uçakla Ankara'ya götürüldü
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin'in Tarsus ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan 2.5 yaşındaki bir çocuk ambulans uçak ile Ankara'ya götürüldü.
 
Tarsus'a bağlı Dedeler köyünün Taşkuyu köyü yolu üzerinde meydana gelen olayda H.N.G. adlı çocuk evlerine yaklaşık 100 metre mesafede gezinirken, av köpeği olduğu belirtilen köpeklerin saldırısına uğradı.
 
Saldırıda vücudunun çeşitli yerlerinden ısırılarak ağır yaralanan talihsiz çocuk, olayı görenlerin ihbarı üzerine ambulans ile önce Tarsus Devlet Hastanesine, ardından Mersin Şehir hastanesine götürüldü.
 
Durumu ciddi olan minik çocuk ambulans uçak ile anne ve babası ile birlikte Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.  Alınan bilgiye göre evlerinin yakınlarında gezinti yapan minik H.N.G.'e saldıran ve av köpekleri olduğu belirtilen köpekler barınakta karantina altına alındı. Köpeklerin sahipleri oldukları öne sürülen A.G. ile E.E. jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
 
Savcılık ifadesinden sonra mahkemeye sevk edilen çocuğun amcası A.G. ile E.E. yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol ile serbest bırakıldı.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1