Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Tarsus Şoförler Odası’ndan Kaymakam Akyüz’e Ziyaret

Güncel
Tarih: 8 Eylül 2026 Salı 14:59
Tarsus Şoförler Odası’ndan Kaymakam Akyüz’e Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Duran Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette, kentte faaliyet gösteren taksi işletmecisi esnafların yaşadığı sorunlar ve çözüm bekleyen başlıca konular ele alındı. Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Duran Şen’e Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Mantar ve kentte faaliyet gösteren taksi işletmecisi esnaflar eşlik etti.
 
Gerçekleştirilen ziyarette özellikle korsan taksi sorunu, Çukurova Havalimanı’nda yolcu taşımacılığı konusunda yaşanan sıkıntılar ve akaryakıta yapılan yüksek oranlı zamların şoför esnafına yansımaları gündeme getirildi. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Oda Başkanı Duran Şen, taksici esnafının sorunlarını Kaymakam Mehmet Ali Akyüz’e aktardıklarını belirterek, çözüm noktasında karşılıklı istişarelerde bulunduklarını ifade etti.
 
Başkan Duran Şen, “Taksici esnafımızın kanayan yarası olan korsan taksi sorunu, Çukurova Havalimanı’nda yaşanan yolcu taşımacılığı sorunları ve akaryakıta yapılan büyük zamlar konusunda problemlerimizi Sayın Kaymakamımıza ilettik. Esnafımızın yaşadığı sorunların çözülmesi hususunda istişarelerde bulunduk” dedi.
 
Başkan Şen, taksici esnafının emeğinin ve alın terinin korunması, haksız rekabetin önlenmesi ve taşımacılık sektöründe yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
 
Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle Korsan Taksi konusundaki çalışmaların daha yoğun bir şekilde sürdürüleceğini söyledi.
 
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1