Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

TADER’den Öğrenci Buluşması

Güncel
Tarih: 9 Aralık 2025 Salı 08:11
TADER’den Öğrenci Buluşması
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsuslular Derneği (TADER) 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılı, Tarsuslu Üniversite Öğrenci Buluşması’nın ilk etkinliğini, Ankara’da Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Konferans salonunda gerçekleştirdi.
 
Etkinlikle ilgili açıklama yapan TADER Genel Başkanı Semih Özsu, gençliğin dernek için taşıdığı önemi vurgulayarak şöyle dedi:
“TADER olarak 27 Aralık 2012 tarihinde hemşehriler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek ve Tarsus’un her alanda tanıtılmasına katkı sunmak için yola çıktık. Bu süreçte gençlerimizle ele ele vererek, Onların enerjisinden, fikirlerinden yararlanarak birçok proje gerçekleştirdik.
 
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi; ‘’Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz’’ sözleri Türk gençliğine verdiği önem, duyduğu güven ve inancın en güçlü ifadesi olmuştur.
 
TADER olarak bizlerde bu inanç doğrultusunda gençlerimizin her zaman yanında olacak ve elimizden gelenin fazlasını yaparak onlara her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Bu düşünceyle, İhtiyaç sahibi öğrencilerimize maddi destek olmak amacıyla 2021 yılında kurduğumuz TADER Burs Fonu ile her yıl öğrencilerimize destek olmaya gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıl siz değerli bağışçılarımız sayesinde Türkiye genelinde üniversite okuyan 70 öğrencimize burs sağladık.
 
Bu yıl bağışların daha da artmasını temenni ediyor ve daha fazla gence ulaşmayı hedefliyoruz. Tüm hemşehrilerimizden daha fazla öğrencimize burs vermek için desteklerini bekliyoruz. TADER var olduğu sürece hiçbir öğrencimiz kendini yalnız hissetmeyecektir. TADER olarak kapımız da gönlümüz de gençlerimize ve hemşehrilerimize her zaman açıktır’’ dedi.
 
Özsu, bu etkinliğe destek veren Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, Av.Mustafa Ateş, Lezzeti Tarsusi İşletmecileri Emre Güngör ve Furkan Oktay’a desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1