Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğinde düzenlenen söyleşide, 73 ülkeyi solo gezgin olarak dolaşan Yeşim Tekinker, Tarsuslularla bir araya geldi.
“Yeşim’in Sırt Çantası” adıyla seyahat deneyimlerini paylaşan Tekinker, yıllara yayılan yolculuklarında edindiği deneyimleri ve farklı coğrafyalarda yaşadığı anıları katılımcılara anlattı.
73 ÜLKEYİ TEK BAŞINA GEZDİ, DENEYİMLERİNİ TARSUSLULARLA PAYLAŞTI
Seyahatlerini kendi planlayan ve 59 yaşında dünyayı keşfetmeye devam eden Tekinker, solo seyahatten bütçe planlamasına, vize süreçlerinden farklı ülkelerde yaşadığı unutulmaz deneyimlere kadar pek çok konuda katılımcıların sorularını yanıtladı.
Samimi ve interaktif bir atmosferde gerçekleşen söyleşide Tekinker, tek başına seyahat etmenin yalnızca yeni yerler görmekten ibaret olmadığını; kişinin kendini tanıması, sınırlarını keşfetmesi ve kendi yolunu çizmesi açısından da önemli bir deneyim olduğunu aktardı.
Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği buluşma, hayatı ertelememek ve yeni deneyimlere cesaretle adım atmak konusunda ilham veren paylaşımlara sahne oldu.
Programın sonunda Yeşim Tekinker’e çiçek takdim edilerek katılımından dolayı teşekkür edildi.




























