Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Saadet Partisi yöneticilerinden, Eker’e ziyaret

Güncel
Tarih: 31 Ocak 2026 Cumartesi 11:24
Saadet Partisi yöneticilerinden, Eker’e ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Saadet Partisi Tarsus İlçe Başkanı Hüseyin Kışoğlu ve çalışma arkadaşları, Tarsus siyasetinin duayen isimlerinden Necati Ali Eker’e nezaket ziyaretinde bulundular.
 
Başkan Hüseyin Kışoğlu, kent ve ülke konularının görüşüldüğü ziyarette yaptığı konuşmada, sürekli sahada olduklarını ve halkın beklentilerini duyurabilmek adına çaba sarf ettiklerini kaydetti.
 
Necati Ali Eker’le bir araya gelmenin mutluluğunu da yaşadığını kaydeden Başkan Hüseyin Kışoğlu, “Kendisi gerçekten partiler üzeri bir yere sahip. Her kesimle istişarede ve gündemi çok iyi bir şekilde değerlendiriyor. Kabulünden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Necati Ali Eker ise Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kışoğlu ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, görüş ve tavsiyelerini dile getirdi.
 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1