Tarsus’un Meşelik Mahallesi’nde saat 16.00 sıralarında Keşbükü Nehri’nde yüzen üç genç akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, B.O., S.Ç. ve B.E. isimli gençler nehirde yüzdükleri sırada suyun akıntısına kapıldı. Gençlerden B.O., sürüklendiği sırada nehir içerisindeki bir ağaca tutunarak hayatta kalmayı başardı. Diğer iki genç ise hafif yaralı olarak sudan çıkmayı başardı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen AFAD ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, ağaç üzerinde mahsur kalan B.O.’yu halat yardımıyla kurtardı.
Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan gençler, sağlık ekipleri tarafından gerekli kontrollerin yapılması amacıyla Tarsus Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yetkililer, gençlerin hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.





























