Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

Festival Fotoğrafları Sergisi TADEKA’da Açıldı

Etkinlik
Tarih: 17 Ocak 2026 Cumartesi 20:48
Festival Fotoğrafları Sergisi TADEKA’da Açıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde ‘Toprakta tarih, sofrada tat, sokakta neşe’ sloganıyla bu yıl 4.sü düzenlenen ‘Uluslararası Tarsus Festivali’nde çekilen birbirinden güzel fotoğraflar ‘Festival Fotoğrafları Sergisi’nde görücüye çıktı.
 
Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA) binasında gerçekleşen sergi açılış programına Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Tüba Kaya Sanal, MBB Kent Katılımı ve Sivil Toplum ile İlişkiler Şube Müdürü Başar Akça, CHP PM Üyesi Av. Ozan Varal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, TADEKA üyeleri, fotoğraf sanatçıları ve sanatseverler katıldı.
 
Programın açılışında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Tüba Kaya Sanal, Şube Müdürü Başar Akça, TADEKA Sözcüsü Dr. Ali Cerrahoğlu ve fotoğraf sanatçısı Nurten Ertekin söz alarak, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
 
Ardından Festival boyunca çektikleri güzel fotoğraflarla serginin açılmasına katkı sağlayan fotoğraf sanatçıları Bahadır Ersoy, Cem Şenatak, Elif Kurttaş, Fatih Ünsal, Fikriye Yıldırım, Hatice Gök, İlke Tömek, Mehmet Akif Şahin, Mehmet Rıfkı Alpkaya, Nurten Ertekin, Reşit Tok, Rıfat Gürbüz, Selma Eser, Serkan Sarıkef ve Uğur Pişmanlık’ta teşekkür belgesi verildi.
 
Açılışı yapılan sergi 23 Ocak’a kadar TADEKA’da gezilebilecek.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1