Mersin, Tarsus ve Bölgedeki gündem, ekonomi, son dakika, spor ve yaşam dünyasındaki önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?

:

:

:

CHP PM Üyesi Av. Ozan Varal: “Huzuru ve adaleti bu toprakların her köşesine hakim kılacağız”

Siyaset
Tarih: 9 Ocak 2026 Cuma 17:16
CHP PM Üyesi Av. Ozan Varal: “Huzuru ve adaleti bu toprakların her köşesine hakim kılacağız”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
CUMHURİYET Halk Partisi Parti Meclisi, yeni yılın ilk toplantısını Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirdi.
 
Son kurultayda Mersin örgütünün adayı olarak giren ve  PM üyeliğine seçilen Av. Ozan Varal, toplantıda söz alarak, gündeme ilişkin görüş ve önerilerini sunduğunu ifade etti.
 
Türkiye’de derinleşen ekonomik krizin, toplumun geniş kesimlerini her geçen gün daha da zora sürüklediğinin altını çizen CHP PM Üyesi Av. Ozan Varal, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Türkiye’de gelinen noktada, iktidarın çözüm ve yönetme kapasitesinin tamamen çökmek üzere olduğu bir eşiğe gelmiş durumdayız!
 
Umutsuzluğa kesinlikle kapılmıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde Cumhuriyet Halk Partimiz beraberlik içerisinde iktidara emin ve sağlam adımlarla ilerlemektedir.
 
Cumhuriyet Halk Partisi kadroları bilimsel veriye dayalı ve halkın her kesimine somut çözümler sunan bir çalışma disipliniyle, Türkiye’nin geleceğini liyakatle inşa etmeye hazırdır.
 
Kimseyi geride bırakmayan, dayanışma ve adaleti bu toprakların her köşesine hakim kılmak için; Türkiye’yi daha adil ve huzurlu bir geleceğe taşıyacak politikalarımızla yarınları hep birlikte kurmak üzere durmadan çalışacağız” sözlerini kullandı.

 
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Akdeniz Gazetesi ©1994 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): -1