Tarsus İdmanyurdu »

Tarsus İdmanyurdu sahaya çıkamadı

Tarsus İdmanyurdu sahaya çıkamadı

SPOR

Hakan BULUT
 
Bir zamanlar Türkiye Liglerinin en bilinen ve rakipleri açısından korkulu takımı olan Tarsus İdmanyurdu, birilerinin kişisel emelleri ve iş bilmezlik nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya durumda.
 
Hani çok değil, bundan 2-3 sene önce play-off maçlarında on binlerce taraftarı tribüne çeken Sarı-Lacivertli kulüp, hiç yakışmayan Bölgesel Amatör Ligde, Anamur’da oynanması gereken karşılaşmaya çıkamadı!
 
Evet, 86’da Süper Lig’in kapısından dönen 2011 ve 2017 sezonlarında 3. Lige düştüğünde “Tarsus İdmanyurdu’na 3. Lig yakışmaz” denilerek bir sonra ki sezon şampiyon olarak 2. Lige yükselen Tarsus İdmanyurdu, bugün itibariyle Bölgesel Amatör Ligde, imkansızlıklar, yönetimsizlik (!) ve perde arkasında birilerinin kişisel çıkarları iddiasıyla sahaya çıkamadı.
 
Fazla lafı uzatmaya gerek yok…
Açık ve net…
 
Herkes kişisel beklenti ve çıkarlarını bir tarafa itecek ve Tarsus idmanyurdu üzerinde ki ellerini çekecekler.
Kentin marka değeri olan bir kulübün yok olmasına kimse seyirci kalmamalıdır. Acilen herkes üzerine düşeni yapmalıdır.

 

EN SON HABERLER

  1. Tarsus’ta yaşanan kazada 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi
  2. Seçer: “Belediye Başkanlarımızın halkla iç içe olması, iktidarı rahatsız ediyor”
  3. Mersin’de otomobil 20 metre aşağıya uçtu, 5 kişi yaralandı
  4. Takipteki araç Tarsus’ta durduruldu
  5. Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
  6. Başkan Seçer ve Meral Seçer, ‘7. Lavanta Hasat Şenliği’ne Katıldı
  7. Tarsus'ta bir gencin daha cansız bedeni bulundu
  8. Kıbrıs Gazisi eşlerinden anlamlı ziyaret
  9. TÜBİTAK Destekli Kodlama Eğitimi Projesi Tarsus’ta tamamlandı
  10. Tarsus'ta ki kazada Emel Kaplan yaşamını yitirdi